ROOM4U

Room4U biedt ruimte voor persoonlijk contact en individuele gesprekken die je helpen de juiste weg te vinden en jou met eigen kompas op koers houdt.

Bij Room4U staat het individu voorop. Je kunt er kiezen uit de onderdelen coaching en voetreflexologie of een combinatie daarvan.

Het uitgangspunt bij coaching is het vinden van eigen antwoorden op de voor jou essentiële (levens)vragen. Door kritische vragen te stellen, uit te dagen en spiegels voor te houden, faciliteert de coach dit proces.

Voetreflexologie is de andere peiler van Room4U. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar continu. Veel fysieke klachten hebben een mentale oorzaak. Door middel van een multidisciplinaire aanpak waarbij enerzijds fysieke klachten worden behandeld en bestreden, en anderzijds ruimte is voor de kracht van een gesprek worden mentale blokkades opengebroken, in beweging gezet en opgeruimd. Een werkwijze die zorgt dat de verbinding tussen lichaam en geest weer herstelt en energie weer doet stromen.

Voor extra verdieping en intensiteit valt een combinatie van coaching en voetreflexologie te overwegen. Zie hiervoor het traject Lichaamstaal.