About me

Mijn naam is Mirjam Choufoer

Tijdens mijn werkzaamheden als Product Design & Merchandise Manager in de kledingbranche raakte ik geïnspireerd door dat wat mensen beweegt, welke keuzes iemand maakt en vanuit welke motivatie.

Ik heb de knoop doorgehakt en besloten me te richten op waar mijn hart ligt en heb de opleiding Trainer/Coach en Voetreflextherapeut afgerond en richt me sinds 2010 op ROOM42-PROJECTS. Ik zoek naar het juiste evenwicht, de juiste balans tussen ratio en gevoel, authenticiteit en constitutie, maar ook de verbinding tussen therapeut en cliënt, coach en coachee of docent en student. Ruimte voor twee, ROOM42, ik heb ‘achterwaarts’ begrepen dat dat voor mij de essentie is.

Ik maak verbinding tussen de zakelijkheid van het bedrijfsleven en de menselijkheid van persoonlijk contact. Immers de juiste mensen op de juiste plaats zorgt voor samenwerking, effectiviteit en beter resultaat. Het ontwikkelen van trainingsprogramma’s en deze waarborgen door middel van persoonlijke coaching en ondersteuning met voetreflexologie staan voor mij centraal in dit proces. Met behulp van intuïtieve en creatieve oefeningen help ik mensen graag in beweging te komen in de richting van hun keuze. Dit brengt mensen terug in hun kracht, van waaruit zij nieuwe stappen en verbindingen kunnen aangaan.

Interesse en nieuwsgierig naar mijn eigenzinnige creatieve aanpak? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek om te kijken of er een connectie is. Dat is altijd de beste manier om onze potentiële reis samen te beginnen.

Het leven wordt voorwaarts geleefd, en achterwaarts begrepen

– Soren Kierkegaard –

Reviews

“Why count on us to deliver results? Because our company is more than just a business. Each person brings something different to the team, but there are a core set of values we all share.”

Truus

“Voetreflexologie is een fijne manier om uit het hoofd (ratio) en naar het gevoel te gaan. Mirjam heeft mij geholpen deze stap te zetten, waardoor ik nu dichter bij mezelf kan komen van waar ik overwogen keuzes kan maken.”

Annemarie

“I’m an expert in my field but I wouldn’t be where I am without those who’ve helped me along the way. That’s why I love connecting with like-minded people and using my passion and skills to make a difference.”

Kees