Coaching

Coaching

Het uitgangspunt bij coaching is het vinden van eigen antwoorden op de voor jou essentiële (levens)vragen. Door kritische vragen te stellen, uit te dagen en spiegels voor te houden, faciliteert de coach dit proces.

Aan de hand van een kennismaking kunnen we jouw hulpvraag bespreken en een plan van aanpak in kaart brengen.

Ieder van ons is een unieke draad in het ingewikkelde web van het leven en is hier om een ​​verschil te maken

– Deepak Chopra –

Personal coaching

Tijdens deze route sta je stil bij jouw persoonlijk functioneren en de mogelijkheden tot verandering. Door het ontdekken en ontwikkelen van je eigen talenten en vaardigheden krijgt je meer grip op jouw handelen en neemt je doelgerichtheid toe.

Voor diegene die daar open voor staan, kan het van toegevoegde waarde zijn om coachsessies af te wisselen met voetreflexbehandelingen om dieper bij jouw ‘core’ te komen en op basis van innerlijke balans verdere stappen mogelijk te maken.

Business coaching

Business coaching is bedoeld voor eenieder in het bedrijfsleven die tegen vraagstukken op zakelijk vlak aanloopt (al dan niet verband houdend met de persoonlijk situatie). Dit kunnen zowel young professionals, ondernemers, managers als andere werknemers zijn, die via een talentenonderzoek antwoord willen krijgen op carrièrevragen. Aanleiding kan zijn een (interne) reorganisatie, het bereiken van het glazen plafond, nieuwe werkwijzen of functie of herbezinning van de eigen loopbaan.